viernes, 16 de mayo de 2014

 A continuació us ensenye alguns dels treballs que varen realitzar els alumnes de 3er ESO per a la unitat que vaig estar explicant a les pràctiques, "La Imatge Digital".





Autora: Maria de la Dueña, 3er ESO B






Autora: Maria Aparicio, 3er ESO A





Aquest últim alumne va realitzar un fotomuntatge al mòbil amb el interès de que de fons aparegués a la pantalla l'adressa d'on anava a descarregar-se l'obra de l'artísta espanyola escollida. Aquest ha jugat en ombres, superposició de plans i amb alguns detalls dels quals la resta no s'ha percatat.




Autor: Mateo Millet, 3er ESO B




L'activitat s'anomena ENTORNS AMB ART i consistia en la transformació d'entorns que previament havien fotografiat. Raconets, espais que els aportaven alguna cosa especial.

 El motiu conjunt d'aquest treball era posar en valor els espais amb obres d'art d'algunes pintores espanyoles. I per que es va utilitzar aquesta temàtica?

Aprofitant que el 8 de Març es va celebrar el dia de la dona coincident amb les activitats de la unitat i per reconèixer el valor de les dones artistes espanyoles i aconseguir entorns més bells amb l'utilització de l'art.

L'art s'alimenta dels entorns únics que ens envolten i els espais s'alimentes de meravelloses obres d'art, revaloraritzant cada espai que les conté.

Per últim, vaig deixar un llistat d'algunes pintores espanyoles, d'on varen escollir l'obra que més els va agradar per a posteriorment  crear la composició.

I això és tot! Per a mi va ser una gran experiència!




2 comentarios:

  1. Ooohh maravillosos trabajos Marola, eso quiere decir que aprendieron bastante contigo, fantástico jejj xD

    ResponderEliminar
  2. Alguns alumnes em varen sorprendre i molt!

    ResponderEliminar